GARAGE VANDERBORGHT AANWEZIG OP DE BRADERIJ IN HOLSBEEK

Holsbeek ging een hele tijd gebukt onder wegeniswerken maar sinds kort zijn deze achter de rug. Tijd voor bewoners om dit samen te vieren. Afgelopen zondag organiseerde de gemeente in het centrum van Holsbeek een braderij met enkele mooie standjes. In de tent naast de Kerk hadden de inwoners de kans om met een natje en een droogje wat bij te praten over de voorbije periode van de werken.
Het was een mooie zonnige dag en er zakte heel wat inwoners af naar de braderij waar animatie zorgde voor aardige taferelen. De kinderen werden verwend door een clown, een goochelaar en een ballonnenblazer.
Voor de groten waren er lekkere hamburgers, pannenkoeken en andere lekkernijen. Een lekkere kop koffie of een fris biertje werd er eveneens geschonken.
Maar er waren ook enkele mooie wagens van Garage Vanderborght te bewonderen. Een nieuwe Ford Mondeo, de Volvo XC60, de gloednieuwe Jaguar XE en een Range Rover Evoque vertegenwoordigden een greep uit het brede aanbod van nieuwe of tweede hands topwagens die in de twee vestigingen, Rotselaar en Boortmeerbeek, van garage Vanderborght aangeboden worden.
De zaakvoerders, Jurgen en Els Vanderborght wonen samen met hun 2 zonen op de Meesberg in het groene Holsbeek en de aanwezigheid van Garage Vanderborght op de Braderij was dan ook vanzelfsprekend.
Mooi te zien dat er reeds vele klanten van Vanderborght aanwezig waren maar uiteraard hopen Jurgen en Els dat er nog meer inwoners uit hun dorp de weg naar de garage zullen vinden.
Jullie zijn alvast van harte welkom.
(21-09-16)
« Terug
« Home