Garage Vanderborght organiseert All together bij Winge Golf Country club

Op 28 Juli organiseerde garage Vanderborght het evenement "All together". Dit evenement vond plaats bij Winge Golf & Country Club te Tielt-Winge. Onze medewerkers koppelden het nuttige aan het aangename, en waagden zelf ook hun kans tijdens de wedstrijd. Het evenement was zeer populair bij de clubleden zelf, aangezien bijna alle plaatsen voor het evenement volzet waren. Naast het sportieve aspect van het golfen was garage Vanderborght ook aanwezig met enkele pronkstukken uit onze showroom. Zo kon men naast het golfparcours onze Ford Focus, Volvo XC40, Jaguar E-pace en Range Rover Velar bewonderen. Hierover hebben we dan ook veel vragen en positieve commentaren gekregen.

We waren blij om te zien dat er een aantal klanten van garage Vanderborght deelnamen aan onze wedstrijd. Ondanks het bewolkte weer startten de eerste golfliefhebbers toch op het voorziene uur, en de laatste deelnemers gingen van start om 13 uur in de namiddag. De prijsuitrijking vond plaats om half 19 's avonds, en de eerste prijs werd overhandigd aan deheer Konings Caspar. Na de prijsuitreiking konden de deelnemers nog terecht in het restaurant van de club zodat ze de wedstrijd rustig konden nabespreken bij een hapje en een drankje.

Wij hopen dat de deelnemers genoten hebben van hun dag op de golfbaan, en wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar. Wij zien jullie dus graag terug op ons volgende evenement, of in één van onze showrooms.

                                                                                      (29-07-19)
« Terug
« Home