New Jaguar XE

Jaguar heeft een nieuwe versie gelanceerd van de XE, en hij is al verkrijgbaar vanaf 42.890 euro. De wagen is 4.672 mm lang, en 1.850 mm breed.

De facelift van de welbekende XE heeft heel wat veranderingen doorstaan. Zo hebben de ontwikkelaars van de luxewagen gekozen voor een lager en breder profiel. Dit draagt naar eigen zeggen bij tot het zelfverzekerde karakter van de wagen. Verder hebben ze aan de buitenkant nog de Matrix LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting geïnstalleerd. De wagen is verkrijgbaar in de basisuitvoering (XE), alsook in de R-dynamic uitvoering. Hij is in maar liefst 12 verschillende lakkleuren verkrijgbaar, en kan aangevuld worden met de keuze uit een gamma van 11 lichtmetalen velgen.

Wanneer we kijken naar het interieur, blijft hij nog altijd uitgerust met de luxueuze, en uiterst comfortabele lederen zetels, het licht generfd lederen stuur, en zoveel meer. In de R-dynamic uitvoering kan u dan gaan voor de sportieve zetels, en de keuze uit verschillende sfeerverlichtingen voor uw interieur. Hier kan u zelf de kleur en intensiteit instellen.

Wie Jaguar zegt, zegt vooruitgang. Dit is ook te merken aan hun nieuwe interieurtechnologie. De nieuwe XE is vanaf nu te besturen via niet 1, maar 2 touchscreen schermen. Zo kan u makkelijk uw favoriete muziek kiezen, en toch nog zicht hebben op het navigatiesysteem.

Kom dus zeker eens een kijkje nemen bij garage Vanderborght, uw onafhankelijk Jaguar verdeler.

(08-05-19)
« Terug
« Home