Overons1
Overons2
Overons3
Overons4

Over ons

Het familiebedrijf Garage Vanderborght werd opgestart in 1975 door Clément Vanderborght en zijn vrouw. Door het plots overlijden van Clément, werd de garage in 1995 overgenomen door zijn zoon Jurgen Vanderborght, toen 19 jaar oud. In 2000 ontmoette Jurgen Els en sindsdien aan zijn zijde begonnen ze samen aan het grote succes van Garage Vanderborght. In 2007 openden wij onze garage in Boortmeerbeek, onder leiding van Wim Vanderborght, neef van Jurgen. Wij groeiden uit van een servicepunt tot een volwaardige merkgarage in Rotselaar en Boortmeerbeek. 
Vandaag staan meer dan 30 enthousiaste medewerkers van Garage Vanderboght voor u klaar in 2 volwaardige garages. 
Wanneer u bij ons langs komt hoeft u niet langer te twijfelen! In onze vestigingen vindt u het ganse jaar door meer dan 200 wagens. Zowel personen- als bedrijfswagens en dit als nieuwe stock-, demo- of occasiewagen. In Rotselaar zijn wij gekend als officiële Ford verdeler en als onafhankelijk verdeler voor Volvo, Jaguar en Land Rover. Onze vestiging te Boortmeerbeek werkt als onafhankelijk verdeler voor al deze merken.

U kunt de wagen van uw dromen ook volledig nieuw bij ons samenstellen! Zowel de particulier, als de fleet- of bedrijfsklant krijgt een oplossing op maat aan de juiste voorwaarden! Zelfs voor- of na uw aankoop staan we voor u klaar met zowel aanloopwagens als vervangwagens, vervang E-bikes en een service na-verkoop die tot ver buiten onze regio geprezen wordt.

Wat betekent onze "onafhankelijkheid" voor u?

  • Onze showroom en onze werkplaats is ingericht volgens de noden van onze Klanten en niet volgens de noden van het merk!
  • Wij voeren de wagens in van waar ze op dat moment het meest interessant en dus ook voordelig zijn.

Dit voelt u, als Klant, rechtstreeks aan uw factuur, zowel voor de aankoopprijs, als voor de prijs van uw onderhoud en herstellingen!

Met Garage Vanderborght als verdeler van deze merken hebt u evenzeer de volgende VOORDELEN:

  • Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen.
  • Wij gebruiken dezelfde officiële uitleesapparatuur als anderen.
  • Ons personeel krijgt dezelfde professionele opleiding als anderen.


Niets dan VOORDELEN! Deze succesformule zorgt dan ook al meer dan 40 jaar voor TEVREDEN klanten! U wilt hier deel van uitmaken? Kom dan snel langs en ontdek wat wij voor U kunnen betekenen!

Bekijk onze vestiging te Rotselaar

Bekijk onze vestiging te Boortmeerbeek