Over ons

Wanneer u bij ons langs komt hoeft u niet langer te twijfelen! In onze vestigingen vindt u het ganse jaar door meer dan 200 wagens. Zowel personen- als bedrijfswagens en dit als nieuwe stock-, demo- of occasiewagen. In Rotselaar zijn wij gekend als officiële Ford verdeler en als onafhankelijk verdeler voor Volvo, Jaguar en Land Rover. Onze vestiging te Boortmeerbeek werkt als onafhankelijk verdeler voor al deze merken.

U kunt de wagen van uw dromen ook volledig nieuw bij ons samenstellen! Zowel de particulier, als de fleet- of bedrijfsklant krijgt een oplossing op maat aan de juiste voorwaarden! Zelfs voor- of na uw aankoop staan we voor u klaar met zowel aanloopwagens als vervangwagens, vervang E-bikes en een service na-verkoop die tot ver buiten onze regio geprezen wordt.

Wat betekent onze "onafhankelijkheid" voor u?

  • Onze showroom en onze werkplaats is ingericht volgens de noden van onze Klanten en niet volgens de noden van het merk!
  • Wij voeren de wagens in van waar ze op dat moment het meest interessant en dus ook voordelig zijn.

Dit voelt u, als Klant, rechtstreeks aan uw factuur, zowel voor de aankoopprijs, als voor de prijs van uw onderhoud en herstellingen!

Met Garage Vanderborght als verdeler van deze merken hebt u evenzeer de volgende voordelen:

  • Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen.
  • Wij gebruiken dezelfde officiële uitleesapparatuur als anderen.
  • Ons personeel krijgt dezelfde professionele opleiding als anderen.


Niets dan voordelen! Deze succesformule zorgt dan ook al meer dan 40 jaar voor tevreden klanten! U wilt hier deel van uitmaken? Kom dan snel langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!