onderhoud1
onderhoud2

Onderhoud & herstellingen

Om uw auto te allen tijde piekfijn te houden en onnodige hoge kosten te vermijden, is het steeds aangeraden uw wagen minstens éénmaal per jaar of na de door de constructeur aangegeven kilometers binnen te brengen voor een onderhoud. Dit verlengt de levensduur en verzekert het waardebehoud van uw voertuig! Ook wanneer u tussentijds ongewone zaken opmerkt tijdens het rijden met de wagen, kom dan zeker even langs. Elke werkplaats bij Garage Vanderborght is voorzien van de officiële uitleesapparatuur van zowel FORD, VOLVOJAGUAR als LAND ROVER. Hierdoor kunnen wij uw vraag of probleem meteen oplossen op de goedkoopste en meest efficiënte manier. Wij gebruiken ook steeds originele merkonderdelen, dit om een optimale betrouwbaarheid en veiligheid te kunnen garanderen. Alleen zo kan u met een gerust hart terug de baan op.

----------

Volgende antwoorden kregen we van onze klanten (4 merken) op de vraag wat ze goed vonden en waarom ze bij ons terugkomen:

HP -  
correct en goede service. Bereidt om steeds verduidelijking te geven en de verschillende mogelijkheden geven voor een goede herstelling.

Marc&Sonia -
Van het eerste moment tot het ophalen van de wagen, was alles, op alle gebied, PERFECT. De mensen van VDB die ons te woord hebben gestaan waren/zijn zeer vriendelijk, behulpzaam. Niets was/is hen teveel om ons te verder te helpen ! En... wij zijn ZEER TEVREDEN over onze aankoop.

LP - 
Heel vriendelijke medewerkers. Ze kwamen mij informeren wanneer het onderhoud langer duurde dan voorzien en ze gaven er de uitleg bij waarom. Fijne wachtruimte. Ook de eigenaars en de verkoper zijn vriendelijke, behulpzame mensen. Heel TEVREDEN met de aankoopprocedure van onze wagen en uiteraard ook met de wagen zelf.

Michel - Ford C-MAX 
Ben ex Ford Genk arbeider en altijd heel te vreden over Ford auto's en misschien al 20 jaar klant bij GARAGE VANDERBORGHT ben dus zeer tevreden over GARAGE VANDERBORGHT

----------

Wenst u een afspraak te maken? 
Vul het “service aanvraag”-formulier in via contact bovenaan onze website
OF bel ons op:
016/44.31.02 voor Rotselaar
016/60.59.59 voor Boortmeerbeek

Openingsuren werkplaats

Maandag

 

13u – 18u

Dinsdag

08u – 12u

13u – 18u

Woensdag

08u – 12u

13u – 18u

Donderdag

08u – 12u

13u – 18u

Vrijdag

08u – 12u

13u – 17u

Zaterdag

gesloten

gesloten

 

Mail ons Service aanvraag
ONDERHOUD & HERSTELLINGEN 1 garage vanderboght
ONDERHOUD & HERSTELLINGEN 2 garage vanderboght