Ford Kuga Hybride

Ford Kuga Hybride:


Ford wil investeren in de SUV markt, en brengt daarom de nieuwe Kuga hybride uit. Deze zal verkrijgbaar zijn in maar liefst 3 opties van hybride! De mild, full of plug-in versie.

Full hybride: Dit is de traditionele vorm van hybride. Een verbrandingsmotor in combinatie met een elektromotor en batterij. De 48 Volt batterij wordt automatisch opgeladen bij het remmen. De elektromotor dient in dit geval om de verbrandingsmotor te ondersteunen, waardoor de wagen meer pk krijgt en het verbruik van de wagen daalt.

Mild hybride: deze vorm van hybride is de traditionele vorm, en is vergelijkbaar met de full hybride. De mild versie heeft enkel een kleinere elektromotor en kleinere batterij van 1,4 Kw. Dit maakt dat hij kleine afstanden volledig elektrisch kan afleggen.

De plug-in: Deze vorm van hybride wordt populairder met de dag. In het geval van de Kuga combineert hij een 2-liter verbrandingsmotor met een elektromotor en een batterij van maar liefst 14,4 Kw. Dit maakt dat de wagen 225 Pk krijgt, en 50 km volledig elektrisch kan afleggen.

Langs de buitenkant zal de Kuga ook een hele metamorfose krijgen. Ondanks dat hij groter wordt, zal het gewicht toch dalen met 90 kg. Verder krijgt hij een gladdere, en elegantere look. Daar zal de nieuwe stroomlijning voor zorgen. Tevens zal de wagen verkrijgbaar zijn in 3 uitvoeringen. De ruigere Titanium, de sportievere ST-line en de luxueuze Vignale.

Voor de laatste laatste aanpassingen aan de nieuwe Kuga, gaan we naar het interieur kijken. Deze heeft nu namelijk een infotainment systeem dat gebruik maakt van de welbekende SYNC 3. Alles wordt weergegeven op een 12,3 inch scherm. Maar dit is nog lang niet alles. De nieuwe head-up display is vanaf nu ook leesbaar met een polariserende bril. Voor de smartphone is er een nieuwe houder geïnstalleerd met een draadloze oplaadfunctie.

 

Wil jij de nieuwe Kuga ontdekken? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij garage Vanderborght.

Uw officiële Ford verdeler.

 

(05-06-19)
« Meer lezen
« Terug
« Home