Financiële dienst & garanties

FINANCIERING 
Voor de financiering van uw auto werken we voornamelijk samen met verschillende banken.

Garage Vanderborght zorgt voor de meest voordelige financiering op maat! Door onze verschillende partners kunnen wij de beste tarieven aanbieden. U heeft ook keuze uit verschillende formules die gewone banken niet kunnen aanbieden. Vraag naar onze voorwaarden!

Balloon-financiering 
Een nieuwe manier om uw wagen te financieren.
Betaal enkel voor het stukje dat u zelf met de wagen rijdt! U bepaalt op voorhand de restwaarde van uw wagen en na de financieringsperiode hebt u de mogelijkheid om de wagen gewoon opnieuw in te ruilen. De restwaarde wordt dan van uw overnameprijs getrokken en de overschot investeert u opnieuw in uw nieuwe wagen. Zo wordt u ook rechtstreeks beloond voor de goede zorgen die u aan uw wagen besteed!

Deze formule is de meest gekozen financieringsformule, zo zijn er mensen die elke maand eenzelfde betaalbaar bedrag afbetalen en elke 4 jaar met een nieuwe wagen rijden, zonder zorgen of extra kosten!

Voor meer info, vraag er naar in onze showroom!

KLassieke financiering
Het gaat om een lening op afbetaling, waarbij u na een periode van maximaal 84 maanden het volledige kapitaal maandelijks moet terugbetalen, dus geen restwaarde. 

LEASING
Ook voor een leasingformule op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met ELKE leasingmaatschappij en zijn keydealer van maatschappijen als AMEC en LEASEPLAN.
Met zelfs de mogelijkheid tot leasing van occasiewagens ondervindt u dat ons dienstenpakket ook in dit aspect het meest uitgebreide van de markt is. Vraag naar onze uitzonderlijke voorwaarden!


GARANTIES
Al onze wagens genieten van de fabrieksgarantie of minimum van 1 jaar garantie en er is mogelijkheid op meer indien specifiek vermeld. Zo kan u met nog meer gerustheid genieten van uw nieuwe aankoop, uw nieuwe partner op de weg!

Garage Vanderborght hanteert zeer strenge selectiecriteria voor de herkomst van zijn occasies.

Alle wagens worden onderworpen aan een zeer uitgebreide diagnose en worden dan ook afgeleverd met een officieel Car-Pass certificaat. Dit laatste garandeert u de juistheid van de kilometers.


VANDERBORGHT ASSISTANCE

Vanderborght staat u bij 24 uur op 24, in heel Europa, LEVENSLANG, GRATIS
U kan beroep doen op ons bij panne, een ongeval of andere evt. problemen met uw wagen. Levenslang indien u jaarlijks of op de voorgeschreven kilometerstand bij ons langs komt voor uw onderhoud. Voor bijstand in België en buitenland: +32 2 286 32 71.

GLOBAL MAINTENANCE, VOLVO TOTAL SERVICEPLAN, JAGUAR CARE, LANDROVER WAARBORG
Het onderhoudscontract.
Uw wagen perfect onderhouden voor een vaste prijs. Met de eenmalige aankoop van een servicepack kunt u de onderhoudszorgen en onvoorziene kosten van uw wagen gerust vergeten. In sommige gevallen kan u zelfs uw bandenwissel voorzien. U brengt simpelweg uw wagen tijdig binnen voor de periodieke onderhoudsbeurten en wij zorgen voor de rest. Nooit verrassingen, geen verplichtingen. Het is wel uw wagen, maar het is ons troetelkind! Informeer u tijdens een bezoek aan onze showroom!

 

Mail ons Service aanvraag