Its Showtime te Holsbeek met Bart De Pauw dankzij Jurgen en Els Vanderborght

De twee zaakvoerders van Garage Vanderborght: Jurgen en Els Vanderborght, hebben meegewerkt aan een nieuwe humoristische fictiereeks van Bart De Pauw. Niet alleen stelden ze hun privéwoning op de Meesberg in Holsbeek ter beschikking, ook leverde Garage Vanderborght een JAGUAR XF en een LAND ROVER VOGUE. Ook hun twee zonen Max en Lex hebben vol trots een figurantenrol gespeeld. Dit allemaal te bewonderen in 2017 via Telenet en op Eén!

Op 4 juli zijn de opnames van de nieuwe humoristische fictiereeks It's showtime! gestart, een coproductie van Koeken Troef!, Eén en Telenet, met onder andere Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Kevin Bellemans, Lies Pauwels, Thomas De Smet en Bart De Pauw. 

It's showtime! vertelt het verhaal van Kenny, een jongeman van 22 die het koste wat het kost wil maken in de showbizzwereld. Hij is de spilfiguur van de reeks en van de volkse maar liefdevolle familie De Rouck, die hem overal vergezelt. Kenny wil met zijn onbegrensde ambitie werkelijk alles uitproberen: zingen, dansen, goochelen, vuurspuwen, noem maar op. Hij denkt echter niet verder dan de plaatselijke jaarmarkt, het schoolfeest of een braderie. 

Daarnaast heeft Kenny een klein, petieterig probleem: hij heeft absoluut geen talent, en verwart talent met de goesting om iets te betekenen in de showbizz, een gegeven dat zowel Kenny als zijn familie niet inzien. Zij geloven immers rotsvast in zijn kunnen en beschouwen hem als een winnend loterijticket  alleen moet de trekking nog plaatsvinden. De krampachtige of dwaze pogingen van Kenny om overal door te breken, brengen hem en zijn familie vaak in grote problemen met desastreuse gevolgen. 

Het scenario is geschreven door Bart De Pauw (Quiz me quick, De Biker Boys) en de regie is in handen van Pietje Horsten (Buiten de zone, W817, Loslopend wild).

(01-03-17)
« Terug
« Home