MUSTANG MACH E ELEKTRISCH EN ONGETEMD

Zondag onthulden we in Los Angeles de geheel nieuwe, volledig elektrische Ford Mustang Mach-E SUV tijdens een speciaal evenement voorafgaand aan de LA Auto Show.
Dit is een belangrijk moment voor Ford Motor Company.
Elektrificatie is een van de pijlers van ons plan om te winnen in de veranderende wereld van vandaag en onze belofte na te komen om een ​​winnende portfolio van elektrische voertuigen te creëren die voortbouwen op onze sterke punten. Het belangrijkste is dat we voertuigen en ervaringen leveren waar onze klanten dol op zullen zijn. En de Mustang Mach-E zal niet alleen aan die verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen.
Dit is de eerste keer in de 55-jarige geschiedenis van de Mustang dat we een nieuwe toevoeging aan de familie introduceren. De Mustang Mach-E belichaamt de vrijheid en de geest van onze iconische ponyauto en heeft het uiterlijk, de prestaties en de fun-to-drive-factor die Mustang-eigenaars zijn gaan verwachten van de best verkochte sportcoupé ter wereld. Het levert ambitieuze prestaties, niet alleen voor een elektrisch voertuig, maar ook voor elk voertuig in de Mustang-stal. En met verbonden technologie levert de Mach-E in de loop van de tijd een betere gebruikerservaring dankzij updates.
We nodigen jou, en je familie en vrienden, uit om de livestream van zondag te herbekijken via de onderstaande video.

 

« Terug
« Home