NIEUWJAARSRECEPTIE UNIZO BIJ GARAGE VANDERBORGHT

Allen,
Op Dinsdag 02 Februari 2016 hielden wij samen met UNIZO de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de leden van UNIZO.Wij vonden dit een zeer interessante avond waarop wij dan ook de kans kregen onze Showroom te Rotselaar eens "in the picture" te brengen.

 Ook wensen wij UNIZO te bedanken voor hun organisatie en alle aanwezigen te bedanken voor hun massale opkomst.UNIZO Rotselaar als Holsbeek, waarvan Els en Jurgen Vanderborght inwoner zijn, doen jaarlijks zeer goed werk voor de startende zaken te ondersteunen in de Regio. Dit hebben we mogen constateren aan de vele leden die aanwezig waren op de receptie.

 Ook een Speciale gast was Minister van Mobiliteit Ben Weyts. Deze heeft dan ook een zeer duidelijke toespraak gegeven over de actuele mobiliteit als de toekomstplannen. Hier ook waren de leden zeer aandachtig aan het meeluisteren.

Wij vonden het een geslaagde avond en zien ernaar uit de leden als de startende ondernemer vanuit de Regio nogmaals te mogen verwelkomen in onze Showrooms te Rotselaar als te Boortmeerbeek

Het Garage Vanderborght-Team

(21-09-16)
« Terug
« Home