levering Digi Bank

Digibank ELZLeuven Noord

 

Digibank wil er voor zorgen dat alle inwoners van de gemeente Rotselaar, Tremelo, Keerbergen en Holsbeek digitaal mee zijn. Zij zullen binnenkort terecht kunnen in fysieke digipunten om gratis gebruik te maken van een digitaal toestel en een kwaliteitsvolle internetverbinding, én om individuele hulp te krijgen bij hun vragen over het gebruik van digitale toestellen (computer, laptop, tablet of smartphone) en van digitale toepassingen (itsme, websites om een doktersafspraak te regelen, applicaties zoals Zoom voor een vergadering of om met de kleinkinderen te videobellen, enzovoort).

 

Tijdens de openingsuren van de digipunten zullen altijd medewerkers aanwezig zijn om de inwoners verder te helpen. Iedereen is welkom, ook als je zelf geen digitaal toestel hebt of nog nooit met bepaalde toepassingen zoals itsme hebt gewerkt. Onze medewerkers werken op jouw tempo en bieden hulp op maat. Heb jij thuis geen digitaal toestel? Dan bekijken we of we jou een toestel kunnen uitlenen. Wil je met itsme leren werken, maar heb je dat nog nooit gedaan en weet je ook niet goed waarvoor je itsme kan gebruiken? Dan bekijken we samen met jou, stap per stap, hoe itsme werkt en welke voordelen itsme voor jou kan hebben.

 

We hebben ook nog onze Digibus. Met deze bus kunnen we ook outreachend werken. Het is de bedoeling dat we mobiel aanwezig zijn op verschillende plaatsen o.a. markten, Sociale kruidenier….

(31-07-23)
« Terug
« Home