mustang mach e 600 km autonomie

Mustang Mach-E: een volbloed met lange adem – In samenwerking met Ford

 


Met een autonomie die tot 600 kilometer kan bedragen

 

De versies

Sinds zijn lancering werd het gamma van de Ford Mustang Mach-E steeds verder uitgebreid en vervolledigd. Zo beschikt de Mustang Mach-E nu over vier vermogensniveaus (269 pk, 294 pk, 351 pk en 487 pk), dankzij twee duidelijk verschillende batterijen ook over twee autonomieniveaus (76 kWh Standard Range en 99 kWh Extended Range), twee aandrijfmodi (RWD - achterwielaandrijving, en AWD – vierwielaandrijving met twee motoren) en drie afwerkingsniveaus (Base, Premium en GT).

 

TOT 600 KM AUTONOMIE

De Ford Mustang Mach-E kan niet alleen buigen op een korte levertermijn – dankzij de ruime stock die in België aanwezig is – maar kan ook beschikken over een maximale autonomie van 600 kilometer volgens de WLTP-norm

Trekhaak tot 1500 kilogram

Op de versies met uitgebreide autonomie is de Ford Mustang Mach-E voortaan ook in staat om een aanhangwagen tot 1.500 kilogram te trekken, cijfers die zeldzaam zijn voor een elektrisch voertuig. En zelfs indien de kofferinhoud (van 402 liter tot 1.420 liter) niet voldoende zou zijn om alle bagage mee te noemen heeft Mustang Mach-E ook nog een zogenaamde ‘frunk’ van 100 liter voorin. Bovendien is de auto ook gehomologeerd om een dakkoffer voor maximum 75 kilogram bagage mee te nemen. Wie doet beter?

(02-09-23)
« Terug
« Home